Zlatna Harfa u Županji

Zlatna Harfa u Županji

Smotra dječjih crkvenih zborova Zlatna harfa 2017. održana je u subotu 20. svibnja u županjskoj župi Mučeništva sv. Ivana Krstitelja. Nastupilo je sedam zborova iz župa Županjskog, Drenovačkog i Otočkog dekanata.

Županja

Program je započeo u 10 sati misnim slavljem koje je predvodio župnik domaćin, vlč. Krunoslav Karas, a u koncelebraciji su bili župnik županjske župe Sv. Nikole Tavelića Marko Peulić i preč. Antun Knežević, dekan Otočkog dekanata i župnik u Otoku. U 11 sati započela je smotra na kojoj su nastupili: Dječji zbor „Ruže“ iz Bošnjaka, Dječji zbor „Sunčana djeca“ iz Župe sv. Nikole Tavelića iz Županje, dječji zborovi iz Drenovaca, Cerne, Otoka i Privlake te zbor župe domaćina „Isusovi Biseri“.

Po završetku smotre, za sve sudionike pripremljen je domjenak u Pastoralno-kulturnom središtu bl. Alojzija Stepinca, a program je nastavljen zabavnim igrama i radionicama koje su s djecom odradile župne animatorice Župe sv. Martina iz Bošnjaka. Zabavni program završio je oko 14.30 te su sudionici pošli svojim domovima prepuni dojmova, obogaćeni duhovno ali i s puno novih prijateljstava.

 

Zoran Zadro