Zadar Choirs: Rok za prijavu – 1.3.2021.

Zadar Choirs: Rok za prijavu – 1.3.2021.

Poštovani,

Obaviještavamo Vas da su produžene prijave za 12. Međunarodno natjecanje pjevačkih zborova Zadar s rokom do 1. Ožujka 2021. godine!

Međunarodno natjecanje pjevačkih zborova Zadar objavljuje poziv na prijave za 12. izdanje zborskog natjecanja koje će se održati od 20. do 23. svibnja 2021. godine. Iako se zbog epidemiološke situacije natjecanje nije održalo u planiranom terminu u svibnju 2020., to nas nije zaustavilo u namjeri i želji za nastavkom održavanja dugogodišnje tradicije zborskog pjevanja i natjecanja u gradu Zadru. Stoga smo se odlučili prilagoditi situaciji te će se natjecanje održati na dva načina: uživo i putem video snimki. Prijaviti se mogu amaterski mješoviti, ženski ili muški zborovi ispunjavanjem online prijavnice poštivajući pravila natjecanja.

Po primitku potvrde Programskog povjerenstva o primanju zbora na natjecanje, potrebno je uplatiti kotizaciju za sudjelovanje u iznosu od 750 kuna (cca 100 €) po zboru.

Zborovi će nastupati pred međunarodnim stručnim povjerenstvom koje će biti sastavljeno od petoro uglednih i priznatih stručnjaka zborske glazbe. Najbolji zborovi će biti nagrađeni Križićem opatice Čike, a tri zbora s najvećim brojem osvojenih bodova natjecat će se za Veliku nagradu Grada Zadra u iznosu od 15.000 kuna. Najbolja izvedba putem video snimki će biti nagrađena Nagradom Grada Zadra u iznosu od 5.000 kuna.

Rok za slanje prijava je do 1. ožujka 2021. godine (do 23:59). Za sve dodatne upite obratite nam se na info@zadarchoirs.com.