Poziv na međunarodni seminar liturgijske glazbe

Poziv na međunarodni seminar liturgijske glazbe

Poštovani crkveni glazbenici, orguljaši, zborovođe, pjevači i svi zainteresirani, prenosimo vam poziv poljskih dominikanaca na osmi međunarodni seminar liturgijske glazbe u Krakov, Poljska. Seminar će se održati u razdoblju od 3. do 9. srpnja. Radionice Iznimne Glazbe vodeći su projekt Zaklade Dominikanski Osrodek Liturgiczny namijenjen osobama koje zanima liturgijska glazba, crkvenim glazbenicima, orguljašima i zborovođama. Sa sviješću o tome da je glazba bitan element liturgije, podjednako brinemo o njenoj tradiciji, kao i o postavljanju novih smjerova njenog razvoja.

Sve potrebne informacije o načinu prijave, kotizaciji, smještaju po simobličnoj cijeni, predavačima, rasporedu i sličnome možete pronaći na internet poveznici: https://hr.dlc.foundation/dogadaj/radionice-iznimne-glazbe-2023/?fbclid=IwAR13cSsUGJhp_P09kIv9x7RCYxR-yO6ZNsDhALKKVkZB8ErDHfMj6Vf_N-0

Organizatori susreta omogućili su pristup podacima na hrvatskom jeziku što uvelike olakšava organizaciju.

Iskoristimo ovaj susret za posjet divnome gradu Krakovu, upoznavanje s novim instrumentima, stjecanje iskustva, usavršavanje samih sebe kako bismo bili spremniji odgovoriti izazovima pred kojima se nalazi budućnost liturgijske glazbe.