Poziv na III. Međunarodni seminar za voditelje crkvenih zbora

Poziv na III. Međunarodni seminar za voditelje crkvenih zbora

„ Svi oni, kojima je Krist naš Gospodin povjerio zadaću, da čuvaju i dijele bogatstvo njegove Crkve, moraju brižljivo sačuvati dragocjeno blago svetog gregorijanskog pjevanja i učiniti, da kršćanski puk obilno u njemu sudjeluje“
(Pio XII: „Musicae sacrae disciplina“ t.20.)

Poziv na III. Međunarodni seminar za voditelje crkvenih zborova

(16. – 18. 09. 2022. godine)

Poštovani,

i ove godine organiziramo III. Međunarodni seminar za voditelje crkvenih zborova koji će se održati od 16. do 18. rujna 2022. godine na Franjevačkoj teologiji u Sarajevu. Pozivamo na ovaj seminar sve one koji se bave vođenjem crkvenih zborova ili koji na bilo koji drugi način sudjeluju u kreiranju liturgijskih slavlja.

Ovogodišnji program će se sastojati od predavanja, radionica i proba sa oglednim zborom. Temeljit će se na praktičnom radu, kao i na osobnom angažmanu svakog polaznika.

Predavači III. Međunarodnog seminara za voditelje crkvenih zborova bit će profesori i angažirani stručnjaci iz prakse koji rade na polju crkvene glazbe.

Kotizacija za sudjelovanje na seminaru iznosi 100 konvertibilnih maraka. Sve prijave poslati na e-mail: emanueljosic08@gmail.com ili na broj telefona: +38763628460

Pax et bonum!

Prof. mr. art. fra Emanuel Josić

Izvor: https://www.bosnasrebrena.ba/poziv-na-iii-medunarodni-seminar-za-voditelje-crkvenih-zbora