Počeli upisi u Školu za crkvenu glazbu Riječke nadbiskupije

Počeli upisi u Školu za crkvenu glazbu Riječke nadbiskupije

Školu za crkvenu glazbu Riječke nadbiskupije otvorila je upise za sve zainteresirane za stručno osposobljavanje za voditelja liturgijske glazbe ili liturgijskog orguljaša, kao i glazbeni tečaj za djecu, a prijave traju do 15. listopada 2023. godine.

Stručno osposobljavanje za voditelja liturgijske glazbe namijenjeno je mladima i odraslima. Polaznici će imati predavanja iz: klavira, gitare, violine, pjevanja, teorije i solfeggia te liturgijske muzikologije. Satnica će se odvijati prema dogovoru, a zainteresirani se mogu javiti i sve potrebne informacije dobiti putem adrese e-pošte: crkvena.glazba.ri@gmail.com. Na raspolaganju je i broj telefona 091 883 1970.

Stručno osposobljavanje za orguljaša namijenjeno je mladima  i odraslima. Polaznici će imati predavanja iz: orgulja, dirigiranja, harmonije i liturgijske muzikologije. Satnica će se odvijati prema dogovoru, a zainteresirani se mogu javiti i sve potrebne informacije dobiti putem adrese e-pošte: crkvena.glazba.ri@gmail.com. Na raspolaganju je i broj telefona 091 883 1970.

Otvoreni su upisi i na Glazbeni tečaj za djecu od 7 do 14 godina (klavir, gitara, violina, pjevanje, teorija i solfeggio). Satnica će se odvijati prema dogovoru, a zainteresirani se mogu javiti i sve potrebne informacije dobiti putem adrese e-pošte: crkvena.glazba.ri@gmail.com. Na raspolaganju je i broj telefona 091 883 1970.