Održana sjednica Upravnog odbora HDCG-a

Održana sjednica Upravnog odbora HDCG-a

logoČlanovi Upravnog odbora Hrvatskog društva crkvenih glazbenika održali su u ponedjeljak 11. siječnja svoju prvu sjednicu u novoj kalendarskoj godini. Sjednica je održana u prostorima Instituta za crkvenu glazbu “Albe Vidaković” u Zagrebu.

Sastankom je predsjedala predsjednica Društva Ruža s. Domagoja Ljubičić, a nazočni su bili još dopredsjednica Društva s. Katarina Koprek, tajnik Kristijan Palčec te Tihomir Prša.

Na dnevnom redu bio je dogovor oko projekta i planova za prvi kvartal tekuće godine. Kao prvi nadolazeći događaj u organizaciji Društva planirana je korizmena duhovna obnova o čijem će datumu održavanja članovi Društva biti pravovremeno obaviješteni.

Osnovano je novo uredništvo web stranica; za glavnog urednika imenovan je Kristijan Palčec, a moderatoricu Tatjana Gaćeša. U planu je također redizajn web stranica te nova i osvježena zbirka prigodnih i liturgijskih skladbi koje bi bile od koristi svim crkvenim glazbenicima.
U tijeku je izrada facebook stranice Hrvatskog društva crkvenih glazbenika za čijeg je urednika imenovan don Ivan Urlić.

Članovi upravnog odbora iznijeli su još nekoliko zanimljivih prijedloga o kojim će se raspravljati na sljedećem sastanku.